Lider travel

Zahvaljujući Vama koji čitate ovaj tekst i koji putujete na naša putovanja, mi opstajemo i trajemo. Veoma smo zahvalni na podršci i radi smo da Vam pružimo povoljnu i pouzdanu uslugu, onakvu kakvu zaslužujete. Naše dugogodišnje iskustvo Vam može biti od koristi.

Mi, u Lider Travel-u, znamo da u životu svake osobe bitan deo zauzimaju putovanja i zbog toga naš tim vredno radi na tome da ona budu profesionalno organizovana i osmišljena do najsitnijih detalja. Baš ti detalji se pamte i prepričavaju, a vremenom postaju najlepše uspomene. Te pozitivne uspomene više desetina hiljada putnika naša su najveća referenca u turizmu. One odvajaju Lider Travel putovanja od ostalih putovanja. Znamo koliko vredno radite da bi ste sebi omogućili odmor i zato nam je jako bitno da budete zadovoljni našim uslugama, kako bi time zaslužili vašu preporuku.

U našoj ponudi su različiti tipovi putovanja, među kojima ćete pronaći nešto za sebe:

– Balkan Fun

– Letovanja

– Jesenja putovanja

– Studentske ekskurzije

– Party putovanja

Lider Travel kao najveći turistički brend za mlade na ovim prostorima u svom portfoliju potpisuje i brojna party i omladinska putovanja, letovanja, ekskurzije, kratka putovanja, a poslednjih godina se aktivno bavi i organizacijom klasičnih putovanja na koje prenosi svoje dugogodišnje iskustvo, sticano u najzahtevnijoj grani turizma – omladinskom turizmu.

Posetite nas u poslovnici u Jevrejskoj 35 u Novom Sadu, uvek ćemo rado porazgovarati sa Vama i pružiti Vam potrebne informacije!

Upoznajte se sa našom ponudom na  www.lidertravel.rs

Privilege Card članovima Lider travel daje 10€ popusta na svaki aranžman!