Smart Home

Polazeći od ideje o bezbednosti doma i poslovnog prostora, osnovali smo Smart Home d.o.o. 2017. godine. Naša vizija jeste da svakome ko želi da obezbedi ono što mu je važno, pružimo mogućnost da to učini na jednom mestu. Uz stručnu pomoć osoblja sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti sigurnosne opreme, imaćete priliku da dobijete sve informacije i odaberete pravi sistem za Vaše potrebe.

Nudimo širok asortiman opreme za video nadzor – kamere, DVR snimače, kablove, konektore i strujne adaptere, napajanja za sisteme video nadzora… U našoj ponudi su i alarmni sistemi renomiranih svetskih proizvođača, sistemi za kontrolu pristupa i kontrolu radnog vremena, kao i prateća oprema za pomenute sisteme.

Kod nas možete pronaći sve od opreme za video nadzor:

– kamere

– DVR snimače

– alarmne sisteme

– sisteme za kontrolu pristupa i radnog vremena

Od nedavno u našim radnjama možete pronaći i veliki izbor opreme za smartphone: punjače, data kablove, slušalice, zvučnike, futrole i maskice, flash memoriju kao i gadget koji je za kratko vreme dostigao izuzetnu popularnost – hoverboard.

Uvek ste dobrodošli da nas posetite u našoj radnji u Novom Sadu, Maksima Gorkog 2C i upoznate se sa širokim asortimanom sigurnosne opreme i gadgeta za Vaš mobilni telefon.

Posetite naš webshop na adresi www.smarthomens.rs

Privilege Card članovima Smart Home donosi popust od 10% na asortiman sigurnosne opreme!