World Class

Naša tela su najfiniji i najvredniji instrumenti ikada stvoreni. Ona su naš hram i mi treba da ih održavamo na najbolji mogući način. Dozvolite da Vam mi pomognemo u tome!

World Class Fitnes centar u Novom Sadu nalazi se na dve lokacije.

World Class Bazaar je u dobro poznatom tržnom centru Bazar, na treć em spratu . Ima divan pogled na centar grada i dobru dostupnost parkinga. Klub ima 764 m² i opremljen je Nautilusovim mašinama najnovije generacije.

World Class Park City nalazi se u novootvorenom poslovno stambenom prostoru Park City na Limanu 4. Ima lep pogled na Limanski park i dobru dostupnost parkingu. Klub ima 700 kvadratnih metara i opremljen je Nautilusovim i Hoist mašinama najnovije generacije, koji spadaju u najprestižnije američke proizvođače fitnes opreme.

Oba fitness centra pored teretane poseduju i sale za grupne treninge gde se održava 64 grupna treninga nedeljno. Neki od tih treninga su trenutno najpopularniji u svetu − Body Pump, Body Attack, Body Step, Body Combat, Body Vive, Interval, Challenge, Power Yoga, Power Pilates, Power Box, Power Aerobic, Cycling, Cycling Express.

Ponuda za godišnje članstvo u World Class fitness centrima obuhvata sledeće:

– Neograničeno korišćenje oba kluba, World Class Bazar i Park City

– Preko 80 grupnih treninga nedeljno

– Preko 30 kardio sprava

– Finske saune i jacuzzi

– Stručno i ljubazno osoblje koje je tu da vam pomogne

U sklopu kluba nalaze se i đakuzi , saune i tuševi kako bi se opustili i uzivali u prijatnoj atmosferi.

Pored toga, World Class Bazaar u okviru 300 kvadratnih metara poseduje i terasu na kojoj se održavaju različite aktivnosti , naročito u proleće i leti.

Mi smo više od fitnes kluba. Mesto na kome se ljudi okupitljaju , zabavljaju i imaju najbolje uslove za vežbanje. Mi smo `svetska klasa`, a vi?

Kontaktirajte nas i dozvolite nam da Vam ispričamo više o World Class-u, ili posetite naš web sajt: www.worldclass.rs

Dobrodošli u World Class!

Privilege Card članovima World Class daje 10% popusta na godišnju članarinu.